Groter zagen kookplaatgat in graniet of composiet

Bij de overgang naar een nieuwe kookplaat moet vaak het kookplaat gat groter gezaagd worden. Wij kunnen dit stofvrij uitvoeren. Vooral bij bestaande keukens komt het probleem van een te klein kookplaat gat veel voor. De inbouwmaat van nieuwe kookplaten is vaak groter dan die van oude kookplaten. Waar de oude inbouwmaat meestal 55×48 cm was, is een nieuwe vierpits kookplaat vaak al 56×49 cm. Een kookplaat met meer dan vier pitten heeft logischerwijs nog meer ruimte nodig.

Wij kunnen het kookplaatgat van uw aanrechtblad vervaardigd uit graniet of composiet bij u thuis groter zagen. We doen dit met een speciale machine. Deze machine gebruikt een zaag in combinatie met stofafzuiging, waardoor het grootste deel van de werkzaamheden stofvrij uitgevoerd kan worden.

Naast ter plekke het kookplaatgat groter zagen, is het ook mogelijk om het aanrechtblad bij ons langs te brengen. Wij zagen het aanrechtblad dan in onze werkplaats. Het is dan wel noodzakelijk dat u het werkblad goed afgetekend aanlevert, wij proberen het dan binnen een week te verzagen.

Door de jarenlange ervaring met het zagen van graniet, composiet en natuursteen is het groter zagen van het kookplaatgat gemakkelijk te realiseren. Er blijft echter altijd een risico aanwezig. Ons personeel gaat zeer zorgvuldig te werk, maar in theorie zou het kunnen voorkomen dat er een breuk in het aanrechtblad optreedt. Dit is ons gelukkig nog nooit overkomen, maar het kan voorkomen. Wij kunnen immers niet ‘in de steen kijken’, waardoor we niet altijd goed kunnen zien wat het gebruikte materiaal is.

Prijs kookplaatgat groter zagen in graniet of composiet:

De onderstaande prijzen zijn slechts indicaties. De exacte kosten hangen onder meer af van uw woonplaats en van de locatie en de staat van uw aanrechtblad.

Kookplaat groter zagen op locatie (omgeving Utrecht of Haarlem ) € 200 – €250

Kookplaat groter zagen in onze eigen werkplaats           €100 – €150

 

Nieuw ! Nu ook vanaf Haarlem en omstreken!