Groter zagen kookplaat gat in graniet of composiet

Graniet of composiet keukenblad zagen  – Kookplaat groter zagen

Ter plaatse kookplaat zagen in graniet en composiet

 

graniet zagen in keukenblad
zagen van graniet en composiet ter plaatse

25 jaar ervaring, zagen met garantie!

Bij de overgang naar een nieuwe kookplaat moet vaak het kookplaat gat groter gezaagd worden. Wij kunnen dit stofvrij uitvoeren. Vooral bij bestaande keukens komt het probleem van een te klein kookplaat gat veel voor. De inbouwmaat van nieuwe kookplaten is vaak groter dan die van oude kookplaten. Waar de oude inbouwmaat meestal 55×48 cm was, is een nieuwe vierpits kookplaat vaak al 56×49 cm. Een kookplaat met meer dan vier pitten heeft logischerwijs nog meer ruimte nodig.

Wij kunnen het kookplaatgat van uw aanrechtblad vervaardigd uit graniet of composiet bij u thuis groter zagen. We doen dit met een speciale machine. Deze machine gebruikt een zaag in combinatie met stofafzuiging, waardoor het grootste deel van de werkzaamheden stofvrij uitgevoerd kan worden.

Door de jarenlange ervaring met het zagen van graniet, composiet en natuursteen is het groter zagen van het kookplaat gat door ons goed te realiseren. Ons personeel gaat zeer zorgvuldig te werk, kijkt eerst goed of er problemen te verwachten zijn en gaan dan pas aan het werk.

Uiteraard zijn wij verzekerd voor eventuele schade ontstaan door onze werkzaamheden.

Klik om direct een bericht te sturen:

Prijs kookplaatgat groter zagen in graniet of composiet:

Kijk voor meer informatie op: www.kookplaatzagen.nl

Ter plaatse kookplaat zagen in graniet en composiet

Nieuw ! Nu ook vanaf Utrecht, Renesse en Haarlem en omstreken!

Werkgebied:

Werkgebied

 

kookplaatuitsparing zagen, groter zagen kookplaat, zagen graniet, zagen composiet, keukenblad zagen, natuursteen, zagen gat in aanrechtblad, hardsteen zagen,

keukenblad zagen op lokatie