Bezoek onze showroom en showtuin : Bel 030-2444004 voor een afspraak


Prijzen grafstenen en grafmonumenten

Prijs en kwaliteit gaan altijd samen. Kiest u voor ons bedrijf, dan kiest u voor een bedrijf dat betrokkenheid, duurzaamheid, service en kwaliteit voorop stelt.

Materiaalsoort, plaats van winning, het hele produktieproces, maatvoering, transport, logistiek ,de diverse bewerkingen en de werkvoorbereiding bepalen uiteindelijk de prijs van een gedenkteken.

Tegenwoordig worden veel materiaalsoorten (prefab) aangeleverd vanuit India en China. Wij houden er zicht op dat er geen misstanden zijn tijdens het produktieproces: wij zijn een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming en houden ons aan de daarbij horende richtlijnen voor mens en milieu.

Wij beschikken over een eigen produktieruimte - werkplaats met moderne machines en geschoolde medewerkers, desgewenst kunnen wij een grafmonument uit onze eigen voorraad vorm geven.

Uw wensen zijn bepalend voor de uitvoering en dus ook voor de uiteindelijke prijs.

Prijzen van complete grafmonumenten variëren daarom van goedkope grafsteen tot exclusief grafmonument: alles is mogelijk.

Mocht u meer willen weten? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf en toonzaal met modellentuin. Onder het genot van en kopje koffie informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedkope grafstenen prijzen prijs grafsteen hoe duur is een grafsteen? goedkope grafmonumenten, wat kost een grafsteen?