Grafstenen, Bouwwerken en aanrechtbladen van natuursteen

12-02-2014

RVS roos "eeuwige roos"


Nieuw bij Jongerius in de showroom:

 

De eeuwige roos is uniek en handgemaakt.

Elke roos heeft daardoor een karakteristieke afwerking. Daarnaast geeft de eeuwige roos een warme toets aan het grafmonument.

De roos maakt het compleet en geeft een tastbare herinnering aan de overledene. De eeuwige roos is een eigentijds kunstwerk, welke in kleine oplage met grote zorg door een kunstenaar wordt geproduceerd.

 grafsteen 3

De eeuwige roos kan worden vastgezet op het grafmonument en is in drie verschillende opties verkrijgbaar. 

Eeuwige roos gemaakt van RVS (roest vrij staal)

rvs website

Deze roos is verkrijgbaar is twee lengtes. 60 cm –  en 30 cm lang. De roos is geheel met de hand vervaardigd waardoor elke roos zijn unieke uitstraling heeft. RVS corrodeert niet waardoor deze roos geschikt is voor elke ondergrond. Door het behoud van de kleur geeft de RVS roos een onderscheidend karakter aan elk graf. De matte glans die door de weersomstandigheden ontstaat maakt dat het patineer van de roos alsmaar mooier wordt. Ook is het mogelijk meerdere rozen als boeket op het graf te plaatsen.

Het boeket of de roos kan ook voorzien worden van een inscriptie met een persoonlijk tekst.

Eeuwige roos gemaakt van staal met een bloem van brons test 7

Deze roos is verkrijgbaar is twee lengtes. 60 cm – en 30 cm lang. De roos is geheel met de hand vervaardigd waardoor elke roos zijn unieke uitstraling heeft. Staal en brons corrodeert waardoor de roestvorming een eigentijds karakter geeft aan het monument. De roos is geschikt voor het plaatsen op een grindbed of op het aardoppervlak. Wilt u deze roos plaatsen op steen, raadpleeg dan eerst uw verkoopspecialist voor advies. Ook is het mogelijk meerdere rozen als boeket op het graf te plaatsen.

Het boeket of de roos kan ook voorzien worden van een inscriptie met een persoonlijk tekst.

Eeuwige roos geheel gemaakt van staalstaal website

Deze roos is verkrijgbaar in twee lengtes. 60 cm – en 30 cm lang. De roos is geheel met de hand vervaardigd waardoor elke roos zijn unieke uitstraling  heeft. Staal corrodeert waardoor de roestvorming een eigentijds karakter geeft aan het monument. De roos is geschikt voor het plaatsen op een grindbed of op het aardoppervlak. Wilt u deze roos plaatsen op steen, raadpleeg dan eerst uw verkoopspecialist voor advies. Ook is het mogelijk meerdere rozen als boeket op het graf te plaatsen.

Het boeket of de roos kan ook voorzien worden van een inscriptie met een persoonlijk tekst.

Eeuwige roos geheel gemaakt van RVS (roest vrij staal) met as-reservoir in bloemasroos website

Deze roos is verkrijgbaar in twee lengtes. 60 cm – en 30 cm lang. De bloem van de roos is voorzien van een as-reservoir. De roos is geheel met de hand vervaardigd, waardoor elke roos zijn unieke uitstraling heeft. RVS corrodeert niet waardoor deze roos geschikt is voor elke ondergrond. Door het behoud van de kleur geeft de RVS roos een onderscheidend karakter aan elk graf. De matte glans die door de weersomstandigheden ontstaat maakt dat het patineer van de roos alsmaar mooier wordt.

De roos met as-reservoir kan ook voorzien worden van een inscriptie met een persoonlijk tekst.

asroos website 1

Meer informatie: http://www.eeuwigeroos.com