Bezoek onze showroom en showtuin : Bel 030-2444004 voor een afspraak


Grafstenen Maarn

Grafstenen in Maarn:De Algemene Begraafplaats ligt aan de rand van Maarn. Gevestigd aan de Jacob van Wassenaerlaan 2.

Het is mogelijk om een overledene meerdere dagen op te baren. De aula dateert uit 1969 en is beschikbaar voor herdenkings- en afscheidsbijeenkomsten en biedt ruimte voor 100 personen. Er is een orgel in de aula aanwezig.

De begraafplaats in Maarn is in 1924 aangelegd naar ontwerp van architect J. Pothoven. In de paden- en hagenstructuur zijn de symbolen voor geloof, hoop en liefde opgenomen: een kruis, een anker en een hart. De graven liggen in gazonstroken langs overwegend rechte paden.

 

 

Eigen graven: 

 

 Een particulier graf wordt uitgegeven voor 20 jaar. Daarna kan deze periode steeds weer met 5 of 10 jaar verlengd worden. De rechthebbende heeft een uitsluitend recht op het graf. Dat betekent dat hij zelf bepaalt wie er in het graf begraven worden.Een algemeen graf wordt door de gemeente uitgegeven voor 10 jaar. Verlenging van deze graftermijn is niet mogelijk. Er ligt geen uitsluitend recht op het graf, wat betekent dat de gemeente bepaalt wie er in het graf begraven worden.

De reguliere particuliere graven zijn bestemd voor 2 lichamen.

 Een algemeen graf wordt door de gemeente uitgegeven voor 10 jaar. Verlenging van deze graftermijn is niet mogelijk. Er ligt geen uitsluitend recht op het graf, wat betekent dat de gemeente bepaalt wie er in het graf begraven worden.

As of urn bestemming:

 

 

Steenhouwerij Jongerius heeft op deze begraafplaats vele grafstenen en grafmonumenten geplaatst.

Meer informatie over de begraafplaats:

 

 www.graftombe.nl/names/1565/maarn_alg

decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/xhtmloutput/.../248645_1.html
 

Kaart van de begraafplaats:

 Adres van de begraafplaats:Jacob van Wassenaerlaan 2

- Maarn