Bezoek onze showroom en showtuin : Bel 030-2444004 voor een afspraak


Natuursteen grafwerk specialisten

 

Steenhouwerij Jongerius is lid van de NGS, De Natuursteen Grafwerk Specialisten.

 Natuursteen Grafwerk specialisten NGS grafstenenNGS natuursteen grafwerk specialisten jongeriusNGS staat voor Natuursteen Grafwerk Specialisten en is een vereniging van gerenommeerde natuursteenbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het verzorgen van grafstenen, grafmonumenten en andere vormen van gedenktekens. De deelnemende bedrijven zijn gebonden aan strikte regels van gedrag en werkuitvoering. Op de volgende pagina treft u nog veel meer informatie over grafmonumenten.

De missie van de leden van NGS is om met liefde voor het vakmanschap en oog voor de omstandigheden van de betrokkenen betrouwbaar advies en voorlichting geven, met als resultaat een duurzaam en uniek grafmonument. Een gedenkteken dat past bij de wensen van de overledene en nabestaanden. De leden zijn verspreid over het hele land gevestigd en hebben elk hun eigen identiteit. Ze bundelen hun krachten om samen een uitstekende (product)kwaliteit en perfecte dienstverlening te waarborgen.

Samen met de andere leden van de NGS hebben wij een uitgebreide website over grafmonumenten en grafstenen laten maken. Om op het gedeelte van Steenhouwerij Jongerius te geraken, klik dan HIER

>verder